PARTICULIER PARTICULIER

Erkend vulstation en servicebalie, bezoek ons bedrijf aan de Galliërsweg 43d in Oss.

U kunt uw merkloze gasfles aan onze servicebalie direct met Propaan laten vullen. Als de fles niet helemaal leeg is vullen we bij, zo klaar terwijl u wacht.

Wij rekenen de gevulde hoeveelheid per kilo met u af tegen de geldende dagprijzen.

Ook kunnen we u helpen met een assortiment kleinmateriaal. Denk aan koppelingen, slangklemmen, regelaars etc.

RECREATIE RECREATIE

Gasservice Willemsen levert gasflessen in verschillende formaten en uitvoeringen. U kunt bij ons omwisselen en een aantal soorten flessen bij ons laten afvullen. Als de keuringstermijn van uw fles verstreken is dan is het altijd mogelijk om deze tegen betaling om te wisselen.

 

Rechtstreeks aan recreatieparken

 

Gasservice Willemsen levert rechtstreeks aan recreatieparken die hun gasten uit eigen voorraad willen kunnen voorzien. Maar ook als het gaat om warmwatervoorzieningen in bijvoorbeeld toiletgebouwen kunt u een tank van Gasservice Willemsen tegenkomen. Op andere plaatsen zorgen onze gastanks voor de levering van comfortabele warmte in de huisjes en caravans. Naast de genoemde beroepsgroep is Gasservice Willemsen ook graag de betrouwbare en flexibele partner van de ambulante handel. Ondernemers die gebruik maken van mobiele verkoopwagens voor vis, frituur, Hollands gebak etcetera zijn vaak al jarenlang onze tevreden klant!

LOGISTIEK LOGISTIEK

Maakt u gebruik van heftrucks op LPG, dan wilt u zeker zijn van voldoende gasvoorraad. Gasservice Willemsen voorziet in die behoefte. We leveren de LPG in aluminium flessen met een inhoud van 14 kg. Ook kunnen we u voorzien van een opslagtank en afvul installatie op uw eigen terrein. Daarmee bent u nog flexibeler in het tanken van LPG bestemd voor uw heftrucks. Voor deze opslag heeft wel u een omgevingsvergunning nodig. Mocht u hier advies bij nodig hebben kunt u ons altijd contacten.

DAKDEKKERS DAKDEKKERS

Uw voorraad vullen wij tijdig aan, wij leveren propaangas in flessen en tanks. Voor grote dakwerken denken onze specialisten graag met u mee. Het plaatsen van een grote voorraad propaan in een veilige tank behoort dan tot de mogelijkheden. Ook de benodigde drukregelapparatuur, slangen en aansluitingen tot aan de werkplek verzorgen wij graag. Propaan uit voorraad bezorgd met onze eigen vrachtwagens en uw tanks gevuld door goedgetrainde medewerkers. Als u overweegt om zelf een voorraadtank te plaatsen, dan dient u zich aan voorschriften te houden. Kijk daarvoor onder de kop ‘veiligheid en voorschriften’.

BALLONVAART BALLONVAART

U wilt zelf de gasflessen kunnen afvullen. Als het aan Gasservice Willemsen ligt, komt u niet voor verrassingen te staan. Wij leveren u een tank met een afvulinstallatie en het propaangas. Houd er wel rekening mee dat u voor het afvullen van de gasflessen een omgevingsvergunning nodig heeft. Bij de aanvraag daarvan ondersteunen en adviseren we u graag. Lees meer over onze diensten en producten om te zien waar we u nog meer mee van dienst kunnen zijn!

BEDRIJF BEDRIJF

Voor u is een veilige, verantwoorde en tijdige gasvoorziening belangrijk voor een continue bedrijfsvoering. Daarom maken wij gebruik van de modernste technieken om volledig overzicht te houden.

U zoekt een leverancier die meedenkt, vooruit kijkt en zich aan de afspraken houdt. Betrouwbaarheid van de tank en/of de afvulinstallatie, betrouwbaarheid van de leveringen. Gasservice Willemsen kan u die betrouwbaarheid bieden, hiervoor voldoen we aan de strengste eisen!

AGRARISCH AGRARISCH

In de agrarische sector is gas een belangrijke bron van energie. Denk maar eens aan het drogen van aardappelen en uien of het verwarmen van de stallen in de koude jaargetijde.

Wat uw toepassing ook is, u hecht vooral waarde aan continuïteit. Daarom doet u zaken met een partner die er voor zorgt dat u beschikt over een veilige gastank en voldoende voorraad. U moet natuurlijk altijd kunnen rekenen op tijdige en volledige leveringen. Deze factoren kunnen van groot financieel belang zijn en zelfs van levensbelang voor uw dieren. De service van Gasservice Willemsen is 24 uur per dag, 7 dagen per week. Onze medewerkers installeren de benodigde installatie. Voor de gasleveranties gebruiken wij ons eigen wagenpark. Daarom is Gasservice Willemsen uw partner in de agrarische sector!

BEL ONS! 06 54 650 715
LOCATIE OSS

Galliërsweg 43d
5349 AT Oss

 

Maandag t/m vrijdag
08.00 tot 17.00 uur

 

Zaterdag
09.00 tot 12.00 uur

 

Zondag
gesloten

LOCATIE ZEELAND

Kerkstraat 117
5411 CK Zeeland

 

Maandag
gesloten

 

Dinsdag t/m vrijdag
08.00 tot 17.00 uur

 

Zaterdag
09.00 tot 12.00 uur

 

Zondag
gesloten

 

Voor gas kunt u ook terecht in onze vestiging aan de Galliersweg 45 in Oss.